Over de Openhuisdagen

Over de Openhuisdagen

De Openhuisdagen van Henry Schein is het grootste jaarlijkse evenement voor het gehele tandheelkundige team. Met ieder jaar een nieuw thema en vernieuwend programma mogen wij ieder jaar weer mondzorgprofessionals en complete teams uit het hele land ontvangen. Zijn jullie er dit jaar ook weer bij?

Een belangrijk onderdeel van de openhuisdagen zijn de gratis lezingen en workshops. In een gevarieerd programma komen diverse onderwerpen als praktijkhygiëne, esthetiek en samenwerking aan bod. Voor ieder lid van het tandheelkundig team worden gespecialiseerde lezingen en workshops aangeboden die inspelen op actuele behandelconcepten en praktijksituaties.

Ook onder de vlag van henry schein dental business solutions is een interessant programma lezingen samengesteld. Tijdens deze lezingen worden diverse aspecten van praktijkvoering en -management toegelicht. Uiteraard worden zowel de lezingen als de workshops gehouden door deskundige, gerenommeerde sprekers die hun sporen in de tandheelkunde inmiddels meer dan verdiend hebben.

Exposanten

Tijdens deze editie van de openhuisdagen is het aanbod producten van meer dan 100 exposanten enorm. Op allerlei gebieden vindt u hier innovatieve producten, diensten en praktijkoplossingen. Dit jaar zullen er verspreid over de gehele beursvloer interactieve demonstraties en presentaties plaatsvinden.

VIDEOS OPENHUISDAGEN 2019
video
video
video
video
video
video